Hallo opdrachtgever,
welkom bij AZ Connect

Bent u op zoek naar goede, gekwalificeerde en gemotiveerde zorgmedewerkers die hart hebben voor de zorg?
AZ Connect regelt extra inzet van zorgtoppers die passen bij uw organisatie. Vast, tijdelijk of flexibel? op elke vraag hebben wij een passend aanbod.

AZ Connect heeft een ruime aanbod van zorgprofessionals binnen diverse werkvelden

Zoals jeugdzorg, gehandicaptenzorg, GGZ en ouderenzorg.

AZ Connect heeft een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde zorgmedewerkers die beschikken over een afgeronde opleiding in de zorg en de juiste werkervaring binnen een of meerdere vakgebieden. Ook hebben wij een diversiteit aan medewerkers die oog hebben voor cultureelspecifieke zorg.

We zijn altijd bereikbaar en werken met vaste contactpersonen. Onze recruiters zijn getraind om de beste zorgprofessionals met de juiste werkervaring en diploma’s te matchen met uw vacature.  Of het nu gaat om tijdelijke vervanging of extra inzet in een drukke periode, wij hebben altijd een passend aanbod op uw vraag.

AZ Connect heeft veel aandacht voor onze professionals en zetten hen in op hun talenten zodat zij zich volledig kunnen richten op de zorg van uw cliënten.  

AZ Connect ontzorgt!

Bent u op zoek naar een zorgprofessional?

E-mail contact

Telefonisch contact

Detachering bij AZ Connect

Het personeel bij ons in vaste dienst, oproepkrachten en zzp’ers is inzetbaar voor langere en korte periodes. Detacheren is al mogelijk vanaf vier weken. Door de inzet van ervaren medewerkers streven wij ernaar om u te allen tijde continuïteit te bieden.

Wij onderscheiden onszelf door...